Spilleautomaten «Lights»

Det er svenske NetEnt som står bak dette nydelige spillet. «Lights» er en klassisk spilleautomat i vakker, asiatisk innpakking. Lights byr på fem hjul, tre rader og hele ni gevinstlinjer, så her er det bare å glede seg. Nydelige ildfluer flyr over skjermen og plasserer wild og scatter symboler, som utløser mengder av spennende gratisspinn. Forventer du høyt tempo er ikke dette spillet noe for deg. Lights er muligens den roligste spilleautomaten som finnes på nettet. Du finner spillet på kasinoer som Betsafe, Casumo, Mr Green og mange flere. Alle med mulighet til å vinne ekte penger og gjøre uttak fra.

Dette spillet er som en deilig asiatisk massasje. Grafikken er vakker og lydbildet får deg til å drømme deg bort. De høye fjellene, ildfluene, fullmånen, de beroligende fossefallene, lyktene og bonsaitrærne er som en meditasjon. Lights er yin og yang. Her får du spenning og avslapping i skjønn forening. Men selv om Lights kanskje er litt lavmælt i uttrykket, holder dette spillet ikke tilbake når det kommer til utbetalinger. Med en maksinnsats på 900 kroner pr. spinn kan du ta hjem hele 900 000 kroner om du skulle stikke av med hovedgevinsten.

Bonuser og jokere

Floating Wild

Både i vanlig spill og under gratisspinn kan det dukke opp nydelige ildfluer som flyr over skjermen, og erstatter de vanlige symbolene med Floating Wilds. I vanlig spill vil de erstatte to til fire symboler, under gratisspinn tre til seks.

Scatter symboler

Tre eller flere scatter symboler utløser gratisspinn. Tre scatter symboler gir ti gratisspinn, fire scatter symboler gir 20 gratisspinn og fem scatter symboler gir 30 gratisspinn. Det som skiller Lights fra andre lignende spill er at du her er garantert wilds i hvert eneste spinn. Minimum tre wilds, og maks seks.

Konklusjon

Lights er en visuell nytelse av et spill som byr på timevis med spenning. I tillegg har du mulighet til å vinne store penger. Grafikken er slående vakker, noe vi etter hvert har begynt å forvente fra NetEnt. På hjulene finner vi klassiske asiatiske symboler som lanterner, drager, lykter og yin og yang.

Som for alle NetEnt-spill er det selvfølgelig mulig å spille Lights på mobil og nettbrett. Spillet er kompatibelt med både iOS og Android, og som alle spilleautomater gjør denne seg også veldig godt i lite format.

Med en innsats på mellom ni kroner og 900 kroner pr. spinn, er dette et spill som passer både for storspillere og de litt mer forsiktige. Lights er i aller høyeste grad en klassisk spilleautomat og den er enkel å spille. I tillegg er grafikken nydelig og de animerte ildfluene gjør Lights til en helt spesiell spillopplevelse.